Οι ελληνικές συμμετοχές την 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων - iefimerida.gr

Οι ελληνικές συμμετοχές την 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι ελληνικές συμμετοχές την 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συμμετοχή 10 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών σε πέντε αθλήματα συνεχίζεται η 11η ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, ενώ υπάρχουν και τρεις παρουσίες σε τελικούς.

Ο Βασίλης Τσολακίδης θα αγωνιστεί στις 16:00 στον τελικό του δίζυγου στην ενόργανη γυμναστική και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Στις 15:00 ο ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης, θα συμμετέχει στον αγώνα μεταλλίων (medal race) στα RS-X. Στις 17:00 η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστούν στον τελικό του ντουέτου στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Στον στίβο υπάρχει τριπλή ελληνική συμμετοχή. Ο Κώστας Δουβαλίδης στις 12:10 αγωνίζεται στην 1η προκριματική σειρά των 110μ. Εμπόδια, ενώ στις 13:25 η Σάββα Λίκα θα συμμετέχει στον προκριματικό του ακοντισμού. Ο Λυκούργος Τσάκωνας θα λάβει μέρος στα προκριματικά των 200μ. στις 13:58 που διεξάγεται η 2η προκριματική σειρά του αγωνίσματος.

Στην ιστιοπλοΐα οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος, που βρίσκονται στην 19η θέση της κατηγορίας 470, θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους με την 9η και 10η ιστιοδρομία. Στην ποδηλασία ο Χρήστος Βολικάκης θα συμμετέχει στον προκριματικό του κέιριν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ