Υβόνη Μπόσνιακ: Το κορίτσι του Ρέμου σε σέξι φωτογράφηση με μαγιό [εικόνες] - iefimerida.gr

Υβόνη Μπόσνιακ: Το κορίτσι του Ρέμου σε σέξι φωτογράφηση με μαγιό [εικόνες]

Υβόνη Μπόσνιακ: Το κορίτσι του Ρέμου σε σέξι φωτογράφηση με μαγιό [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση της με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως η Υβόνη Μπόσνιακ, μοντέλο στο επάγγελμα, έχει βαλθεί να αποδείξει ότι αξίζει τη φήμη που έχει κερδίσει, και τα καταφέρνει μια χαρά.

Το νεαρό μοντέλο φωτογραφήθηκε με δροσερά και σέξι μαγιό για το περιοδικό Celebrity, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν ήταν πάντα η καλλονή που είναι σήμερα, αλλά και ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί να εργαστεί ως μοντέλο.

«Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό. Ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν, το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη», είπε συγκεκριμένα.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ