Την έδρα του Απόστολου Κακλαμάνη διεκδικεί ο Γιάννης Παπαθανασίου - iefimerida.gr

Την έδρα του Απόστολου Κακλαμάνη διεκδικεί ο Γιάννης Παπαθανασίου

Την έδρα του Απόστολου Κακλαμάνη διεκδικεί ο Γιάννης Παπαθανασίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένσταση κατά του κύρους των πρόσφατων εκλογών, υπέβαλε στο Εκλογοδικείο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, ο οποίος διεκδικεί μία έδρα από το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών και μάλιστα αυτή του Απόστολου Κακλαμάνη, τέως προέδρου της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών στρέφεται στην ένσταση του στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο κατά της εγκυρότητας 656 ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, με την αιτιολογία, είτε ότι φέρουν διακριτικά γνωρίσματα (σκισίματα, μουτζούρες και λοιπά), είτε ότι δεν έχουν μονογραφεί από τον δικαστικό αντιπρόσωπο.

Έτσι, με βάση το σκεπτικό του κ. Παπαθανασίου αυτό έχει ως συνέπεια το ΠΑΣΟΚ να εμφανίζει μεγαλύτερο αχρησιμοποίητο υπόλοιπο σε άλλες περιφέρειες (πχ Φθιώτιδα, Β' Πειραιά), με αποτέλεσμα η ΝΔ να δικαιούται την έδρα της Β' Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ