Guardian: Η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Guardian: Η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την περίφημη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής, μόνο σε Έλληνες, ασχολήθηκε σε ρεπορτάζ της η βρετανική εφημερίδα Guardian, η οποία επισκέφτηκε ένα τέτοιο γεγονός στην πλατεία Συντάγματος.

Στο ρεπορτάζ της η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις πολιτών οι οποίοι λένε πως είναι άνεργοι, πως πρώην εργοδότες τους τούς χρωστούν χρήματα και πως έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Η Guardian επισημαίνει πως οι δικαιούχοι ήταν μόνο Έλληνες οι οποίοι λάμβαναν την βοήθεια αφού έδειχναν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επίσης φιλοξενούνται δηλώσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως του Χρήστου Παππά και του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Παππάς μάλιστα λέει χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν πρώτα ανάγκη, και χαρακτηρίζει τους παράνομους μετανάστες εισβολείς στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ