Στο κλαμπ των χωρισμένων και ο Κλέων Γρηγοριάδης - iefimerida.gr

Στο κλαμπ των χωρισμένων και ο Κλέων Γρηγοριάδης

Στο κλαμπ των χωρισμένων και ο Κλέων Γρηγοριάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιδημία εξελίσσονται οι χωρισμοί διασήμων, με τελευταία προσθήκη στη μακρά λίστα τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη, ο οποίος μετά από εννέα χρόνια γάμου, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη σύζυγό του, Βάσω Μιχαλοπούλου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, τόσο ο ηθοποιός, όσο και η βοηθός σκηνοθέτη, με την οποία είχαν 14 χρόνια κοινού βίου, έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να σώσουν το γάμο τους. Προσπαθούν ωστόσο, να διατηρήσουν το χωρισμό τους μακριά από τη δημοσιότητα, τόσο για τους ίδιους, όσο και για χάρη της 8χρονης κόρης τους, Ναταλίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο λόγος του διαζυγίου τους, οι διαδικασίες του οποίου ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου, δεν είναι άλλος από τη φθορά που φέρνει ο χρόνος σε ένα ζευγάρι. Προς το παρόν ζουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, ωστόσο ο Κλέων από Σεπτέμβρη θα μετακομίσει στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ