Στη Μυτιλήνη, ασυνείδητος μοτοσυκλετιστής χτύπησε και εγκατέλειψε 3χρονο αγοράκι - iefimerida.gr

Στη Μυτιλήνη, ασυνείδητος μοτοσυκλετιστής χτύπησε και εγκατέλειψε 3χρονο αγοράκι

Ασυνείδητος οδηγός στη Μυτιλήνη χτύπησε 3χρονο αγοράκι και το εγκατέλειψε στην ά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην πάροδο της οδού «Π. Κουντουριώτη» στη Μυτιλήνη, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε ένα 3χρονο αγόρι που έπαιζε στο δρόμο.

Σύμφωνα με δήλωση του πατέρα του ανήλικου ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσικλέτας εγκατέλειψε το παιδί αιμόφυρτο στον τόπο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενω από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο ανέυθυνος οδηγός.

Πρόκειται για 43χρονο ελληνικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, ενώ κατά τον έλεγχο των εγγράφων κυκλοφορίας του οχήματος διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια οδήγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ