Δένδιας: Θύματα της κατάστασης στο Κέντρο, είναι πρώτα οι μετανάστες - iefimerida.gr

Δένδιας: Θύματα της κατάστασης στο Κέντρο, είναι πρώτα οι μετανάστες

Δένδιας: Να εξαλείψουμε τις σκηνές που προσβάλλουν τον πολιτισμό στο Κέντρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον στόχο των συντονισμένων ενεργειών της Πολιτείας και της Αστυνομίας, ο οποίος είναι να μην επιτραπεί η είσοδος στην Ελλάδα σε άλλους λαθρομετανάστες, έθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, μίλησε για την μεγάλη επιχείρηση-«σκούπα» με την κωδική ονομασία, «Ξένιος Ζεύς», η οποία στοχεύει να απομακρύνει όλους τους παράνομους μετανάστες από το Κέντρο της Αθήνας και να μεταφερθούν στα κέντρα κράτησης που δημιουργούνται σε όλη την περιφέρεια.

Ο Νίκος Δένδιας είπε πως οι πρώτοι οι οποίοι είναι θύματα της κατάστασης που επικρατεί στο Κέντρο είναι οι ίδιοι οι μετανάστες οι οποίοι λόγω των συνθηκών διαβίωσης αναγκάζονται κατά περίπτωση να οδηγούνται στην παραβατικότητα.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως είπε πως η επιχείρηση δεν στοχεύει έναντι καμμία εθνικότητας, θρησκείας ή φυλετικής καταγωγής, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ευρωπαϊκά κεκτημένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ