SOS εκπέμπει η καρέτα καρέτα - Τρεις νεκρές χελώνες στη Σαλαμίνα μέσα σε μία εβδομάδα - iefimerida.gr

SOS εκπέμπει η καρέτα καρέτα - Τρεις νεκρές χελώνες στη Σαλαμίνα μέσα σε μία εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχητική είναι η κατάσταση για τις απειλούμενες θαλάσσιες χελώνες φέτος το καλοκαίρι, αφού μέσα σε μόλις μία εβδομάδα τρεις θαλάσσιες χελώνες εντοπίστηκαν νεκρές στη Σαλαμίνα στις περιοχές Αιάντειο (Σκυτάλη), Ψιλή Άμμος και Ρέστη.

O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας «Perivos», θορυβημένος απο τα περιστα ενημέρωσε άμεσα την περιβαλλοντική οργάνωση για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας «Αρχέλων».

Στην περιοχή της Σαλαμίνας έρχονται πολύ συχνά θαλάσσιες χελώνες τα καλοκαίρια, αλλά τα διερχόμενα σκάφη πολύ συχνά τις τραυματίζουν και πεθαίνουν αβοήθητες στην παραλία, γεγονός που εγείρει ανησυχίες για το μέλλον του είδους, αφού οι θαλάσσιες χελώνες είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Σε περίπτωση που οι κάτοικοι παραθαλάσσιων περιοχών αντιληφθούν κάποια τραυματισμένη χελώνα, παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν άμεσα στο Δίκτυο Ζωής στο 210 8944 444.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ