Τηλεφωνική επικοινωνία τη νύχτα Σαμαρά-Γκάϊτνερ - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία τη νύχτα Σαμαρά-Γκάϊτνερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε αργά χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να εξασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα και η ανάκαμψη.

Την είδηση μετέδωσε η ΝΕΤ με κάθε επιφύλαξη, καθώς αρχικά δεν είχε διασταυρωθεί από κυβερνητικά στελέχη λόγω της διαφοράς ώρας μεταξύ των δύο χωρών.

Ωστόσο λίγο αργότερα η επικοινωνία επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική πλευρά, με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών της χώρας.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Γκάιτνερ επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά, είναι πιθανό να προμηνύει μια πιο ενεργή στήριξη της Ελλάδας από τις ΗΠΑ, ενόψει των νέων επώδυνων αποφάσεων που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ