Τρύφωνας Σαμαράς: «Μου ζήτησαν να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου» - iefimerida.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μου ζήτησαν να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μου ζήτησαν να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως μετά το dancing with the Stars και το Fab5 η δημοτικότητα του Τρλυφωνα Σαμαρά έχει αυξηθεί αρκετά. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή και την καθημερινότητά του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ, ο διάσημος κομμωτής μιλάει για τη ζωή και τα σχέδιά του καθώς και για την πρωτότυπη πρόταση που του έγινε: «Μου έχει προταθεί από μεγάλο κανάλι να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου, αλλά δε δέχτηκα. Για να τολμήσεις κάτι τέτοιο χρειάζονται πολλά και προσεγμένα γυρίσματα και εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα αναλάβει τη δουλειά. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να δω την προσωπική μου ζωή στη μικρή οθόνη. Αν το ριάλιτι αφορούσε την καθημερινότητά μου στο κομμωτήριο , ίσως να το έκανα», αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ