Ο Μπαλοτέλι το έπαιζε δίπορτο – Άλλη άφησε έγκυο, με άλλη είχε δεσμό - iefimerida.gr

Ο Μπαλοτέλι το έπαιζε δίπορτο – Άλλη άφησε έγκυο, με άλλη είχε δεσμό

Ο Μπαλοτέλι το έπαιζε δίπορτο – Άλλη άφησε έγκυο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του με τη Ραφαέλα Φίκο, η οποία ισχυρίζεται ότι κυοφορεί το παιδί του, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε σε τρυφερές στιγμές το Μάριο Μπαλοτέλι με μια γυναίκα – μυστήριο στο πρωτάθλημα Euro 2012. Τώρα το μυστήριο λύθηκε και εκθέτει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ιταλικό περιοδικό η 19χρονη σερβιτόρα από τη Γένοβα, Νταιάνα Ρόχας, είχε σχέση με τον άσσο του ποδοσφαίρου για 18 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων εκείνος δεν είχε αναφέρει ποτέ το όνομα της Ραφαέλα.

«Όταν έμαθα από τα περιοδικά ότι η Ραφαέλα περιμένει το παιδί του έπαθα σοκ. Του έστειλα μήνυμα ζητώντας εξηγήσεις, αλλά εκείνος δεν απάντησε ποτέ», δήλωσε η 19χρονη στο περιοδικό.

Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και με ένα τηλεφώνημα είναι έτοιμη να γυρίσει κοντά του, παρά τα παραστρατήματά του.

Τέλος, αποκάλυψε και πως γνωρίστηκαν: «Σταμάτησε δίπλα μου με τη Ferrari του και μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Ήταν σαν να παίζω σε ταινία. Του έδωσα το κινητό μου και εκείνος με πήρε το ίδιο βράδυ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ