Η Μαρία Λόη αφήνει την κουζίνα της για να παίξει σε ταινία τρόμου - iefimerida.gr

Η Μαρία Λόη αφήνει την κουζίνα της για να παίξει σε ταινία τρόμου

Η Μαρία Λόη αφήνει την κουζίνα της για να παίξει σε ταινία τρόμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αμερικανικό όνειρο φαίνεται πως ζει η Μαρία Λόη, καθώς μετά το δικό της εστιατόριο και τη δική της εκπομπή μαγειρικής σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, τώρα ετοιμάζεται να μπει και στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η ελληνίδα σεφ που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, πήρε ένα μικρό ρόλο σε αμερικανική ταινία τρόμου, η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αρχικά της ζητήθηκε να κάνει μια εμφάνιση ως μαγείρισσα στην ταινία, αλλά τελικά άρεσε τόσο πολύ στους συντελεστές, που της έδωσαν κανονικό ρόλο. «Επειδή ο σκηνοθέτης με είδε διαφορετικά και του άρεσα, τελικά έκανα έναν άλλο ρόλο στην ταινία τρόμου. Εκείνη τη μέρα υπήρχαν και κυνηγοί ταλέντων στο γύρισμα και μόλις τελείωσα με πλησίασε μια κυρία και με ρώτησε πόσα χρόνια ασχολούμαι με την υποκριτική κι εγώ φυσικά της είπα ότι είναι η πρώτη φορά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα λόγω συμβολαίου, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι κωμωδία, αλλά ταινία τρόμου», δήλωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ