Δεν τα κατάφερε ο Περικλής Ιακωβάκης - iefimerida.gr

Δεν τα κατάφερε ο Περικλής Ιακωβάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Περικλής Ιακωβάκης στον πρώτο γύρο των 400μ. με εμπόδια τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 50.27 και αποκλείστηκε από τους ημιτελικούς του. Ο Ελληνας πρωταθλητής, στην τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς, συμμετείχε στην 5η σειρά, τερμάτισε 5ος με χρόνο 50.27 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος, απέχοντας αρκετά από τη φετινή καλύτερη του επίδοση (49.09).

Και στο τριπλούν όμως η Νίκη Πανέττα και η Αθανασία Πέρρα δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς στον προκριματικό έμειναν μακριά από τις ατομικές επιδόσεις τους. Η Πανέττα είχε καλύτερο άλμα στα 13 μέτρα και 66 εκατοστά, ένα άκυρο κι ένα στα 13.63μ, με αποτέλεσμα να καταταγεί 24η, ενώ η Πέρρα δύο άκυρα κι ένα στα 11 μέτρα και 93 εκατοστά, με συνέπεια να καταταγεί 33η ανάμεσα σε 35 αθλήτριες.

Εκτός τελικού στη σφαιροβολία ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά «Λονδίνο 2012», έμεινε ο Μιχάλης Σταματόγιαννης. Ο αθλητής του Αίολου Πάτρας, μετείχε στο α' προκριματικό γκρουπ με καλύτερη βολή στα 19 μέτρα 24 εκατοστά, που δεν ήταν αρκετή για να τον στείλει στον τελικό. Οι τρεις βολές του Σταματόγιαννη: 18.67μ (1η), άκυρη (2η), 19.24μ (3η). Το όριο πρόκρισης είναι 20 μέτρα και 65 εκατοστά.

Και ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου όμως δεν κατάφερε να πιάσει το όριο πρόκρισης (σ.σ. 78.00μ.) ώστε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τον τελικό της σφυροβολίας του Ολυμπιακού τουρνουά «Λονδίνο 2012». Ο Έλληνας πρωταθλητής, στην πέμπτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε καλύτερη βολή στα 67 μέτρα 19 εκατοστά που δεν ήταν αρκετή για να τον «στείλει» στην τελική 12άδα, ανεξάρτητα τι θα γίνει στο β' προκριματικό γκρουπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ