Η Μπουλέ θα τραγουδήσει σε κάστρο, με εισιτήριο τρόφιμα - iefimerida.gr

Η Μπουλέ θα τραγουδήσει σε κάστρο, με εισιτήριο τρόφιμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φιλική συμμετοχή στην φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει ο δήμος Ναυπακτίας -του οποίου δήμαρχος είναι ο πατέρας της- στο κάστρο του Αντιρρίου θα έχει η Νάντια Μπουλέ. Εκεί όπου, αντί για εισιτήριο, οι διοργανωτές ζητούν από το κοινό να φέρει συσκευασμένα τρόφιμα.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συναυλία (στις 11 Αυγούστου) με το συγκρότημα Τρίφωνο στο κάστρο Αντιρρίο, όπου θα έχω φιλική συμμετοχή. Το σημαντικότερο σε αυτή τη συναυλία είναι πως δεν θα υπάρχει εισιτήριο. Αντί χρημάτων ο κόσμος θα φέρει συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία μετά θα μοιραστούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Στις μέρες μας νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό».

Αυτό δήλωσε στην Espresso η καλλίφωνη παρουσιάστρια που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ του 34ου River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Η Μπουλέ θα τραγουδήσει σε κάστρο, με εισιτήριο τρόφιμα | iefimerida.gr 0

Από όπου και ανεβάζει στο twitter χαριτωμένες παλιμπαιδιστικές φωτογραφίες που την δείχνουν πάνω σε αλογάκι λούνα παρκ.

Η Μπουλέ θα τραγουδήσει σε κάστρο, με εισιτήριο τρόφιμα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ