Ποια είναι η γάτα που σέρνει τον Καρλ Λάγκερφελντ από τη μύτη - iefimerida.gr

Ποια είναι η γάτα που σέρνει τον Καρλ Λάγκερφελντ από τη μύτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που να μην θεωρεί ότι όντως είναι υπερβολή το να πληρώνεις άνω της μίας υπηρέτριας για τη φροντίδα του κατοικίδιού σου, όπως επίσης ότι ακόμη και ένα φτηνό λάπτοπ της Dell είναι αρκετό για τα καθημερινά Tweets του. Αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση του Καρλ Λάγκερφελντ και της αγαπημένης του γάτας...

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος μόδιστρος δεν πληρώνει μία, αλλά δύο υπηρέτριες επιφορτισμένες με τη φροντίδα της γάτας του, ονόματι Σουπέτ (στα γαλλικά «γλυκούλα»), επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη υπερβολή την οποία επιτρέπει ο μεγάλος μόδιστρος στο κακομαθημένο κατοικίδιο. Διότι, η Σουπέτ εκτός από προσωπική υπηρεσία διαθέτει και δικό της iPad πάνω στο οποίο μπορεί να πατάει ελεύθερα και να ποστάρει τα μηνύματά της στο δικό της λογαριασμό με όνομα χρήστη Σουπέτ Λάγκερφελντ.

Επιπλέον, δέχεται επίσκεψη από κτηνίατρο κάθε δέκα ημέρες έχει δεν έχει κάτι, διαθέτει το δικό της ιδιωτικό τζετ, κοιμάται σε Σανέλ υφάσματα, ενώ ενδέχεται να δώσει το όνομά της σε τσάντα της Σανέλ.

Τρώει στο ίδιο τραπέζι με τον κύριό της, δύο φορές την ημέρα και διατηρεί on line ημερολόγιο (@ChoupettesDiary) με κάθε της πράξη ή συναισθηματική αντίδραση, τη συγγραφή και τον εμπλουτισμό του οποίου έχουν αναλάβει οι δύο προαναφερθείσες υπηρέτριες. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν συμπληρωθεί 600 σελίδες που κάποια στιγμή ίσως εκδοθούν υπό μορφή απομνημονευμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ