Ο Κρουζ φοράει μαγιό και το «παίζει» μπαμπάς- Πήγε την Σούρι στην Disney [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κρουζ φοράει μαγιό και το «παίζει» μπαμπάς- Πήγε την Σούρι στην Disney [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «μάχη» για να ανακτήσει ο Κρουζ το προφίλ -που του στραπατσάρισε με το διαζύγιο η Κέιτι Χολμς- συνεχίζεται. Για πρώτη φορά στην ζωή του ο Τομ βρέθηκε ανάμεσα σε «κοινούς θνητούς» στο Blizzard Beach water park εντός του Disney World στην Φλόριντα.

Ο 50χρονος ηθοποιός, ακολουθώντας προφανώς την συμβουλή της ομάδας επικοινωνιολόγων του, πήρε την 6χρονη Σούρι και την πήγε στις νεροτσουλήθρες.

Ο Κρουζ φοράει μαγιό και το «παίζει» μπαμπάς- Πήγε την Σούρι στην Disney [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκεί που ασχολήθηκε περισσότερη ώρα με το να χαιρετάει τον κόσμο που τον αναγνώριζε -με το χαρακτηριστικό χαμόγελο «καρφωμένο» στα χείλη- παρά να παίζει μαζί της.

Κάτι που η μικρή, τρισχαριτωμένη μέσα στο μαγιό της με τις βούλες και με εκπληκτική ομοιότητα στην μητέρα της, φυσικά και δεν κατάλαβε.

Ο Κρουζ φοράει μαγιό και το «παίζει» μπαμπάς- Πήγε την Σούρι στην Disney [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο τέλος της ημέρας ο Κρουζ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τους υπόλοιπους θαμώνες να δηλώνουν ότι «Ήταν πολύ ευγενικός σε όλους» και «Καμία σχέση με αυτό που λένε στην τηλεόραση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ