Έβαλε νερό στο κρασί του – Ο Πάτινσον μιλάει και πάλι στη Στιούαρντ - iefimerida.gr

Έβαλε νερό στο κρασί του – Ο Πάτινσον μιλάει και πάλι στη Στιούαρντ

Έβαλε νερό στο κρασί του – Ο Πάτινσον μιλάει και πάλι στη Στιούαρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επαφές έχουν και πάλι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρντ, καθώς σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People το πρώην ζευγάρι άρχισε να μιλά στο τηλέφωνο από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Ρόμπερτ παραμένει πληγωμένος από την απιστία της Κρίστεν, όπως τα συνεχή τηλέφωνα και μηνύματα από πλευράς της 22χρονης ηθοποιού, τελικά τον λύγισαν.

Πάντως, άτομο από το περιβάλλον του 26χρονου ηθοποιού δήλωσε στο περιοδικό ότι «ο Ρομπ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει εύκολα αυτόν τον χωρισμό», ενώ φίλη της Κρίστεν ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν να το ξεπεράσουν αλλά ο Ρόμπερτ είναι το μόνο που νοιάζει αυτή τη στιγμή την Κρίστεν. Τον αγαπάει πάρα πολύ. Θα έκανε τα πάντα για να το ξεπεράσουν και να είναι ξανά μαζί».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, αυτό που έριξε λάδι στη φωτιά ήταν το γεγονός ότι η Κρίστεν ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της δημόσια συγγνώμη για το παραστράτημά της. «Διάβασε τη δήλωσή της στο διαδίκτυο και εκνευρίστηκε που η Κρίστεν μιλούσε στα Μέσα κι εκείνος είναι ο τελευταίος που μαθαίνει τα πάντα» ανέφερε πηγή του περιοδικού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ρόμπερτ είχε υποψιαστεί τον τελευταίο καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους, αφού η Στιούαρτ -που ήταν πάντα χαλαρή με το τηλέφωνό της- τις τελευταίες εβδομάδες αντιδρούσε περίεργα και δεν το άφηνε από τα χέρια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ