Πώς γνώρισε τη σύζυγό του ο Μάθιου Μακόναχι - iefimerida.gr

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του ο Μάθιου Μακόναχι

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του ο Μάθιου Μακόναχι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή Access Hollywood Live βρέθηκε η Καμίλα Άλβες, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον τρόπο που γνώρισε τον ηθοποιό με τον οποίο σήμερα έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά και οδεύει για το τρίτο.

Το 29χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στο μπαρ Hyde: «Στο μπαρ είχαμε δυο συναντήσεις. Την πρώτη φορά δεν ήξερα ποιος ήταν, επειδή είχε μακριά γενειάδα και φορούσε ένα μεγάλο καπέλο. Ήταν καλυμμένος και δεν συνειδητοποίησα ποιος ήταν».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι στη συνέχεια ήρθε στο μπαρ ο διάσημος ποδηλάτης Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ο κολλητός φίλος του Μακόναχι, κι όταν πήγε να τη χαιρετίσει κατάλαβε ποιος είναι ο φίλος του. «Ο Λανς ήρθε να μου μιλήσει. Ήξερα ότι οι δυο τους είναι αχώριστοι. Οπότε είπα στον εαυτό μου οκ, πάω στην άλλη μεριά του μπαρ».

Τελικά, όχι μόνο είχαν και δεύτερη συνομιλία, αλλά έγιναν και ζευγάρι και σήμερα είναι ήδη γονείς του 4χρονου Λεβάι και της δυόμισι ετών Βίντα, ενώ πριν λίγο καιρό ανακοίνωσαν ότι περιμένουν και το πέμπτο μέλος της οικογένειας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ