Υπέροχη ταινία της Μέριλιν στην παραλία της Βούλας, είσοδος ελεύθερη - iefimerida.gr

Υπέροχη ταινία της Μέριλιν στην παραλία της Βούλας, είσοδος ελεύθερη

Υπέροχη ταινία της Μέριλιν στην παραλία της Βούλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρώτη προβολή του Αυγούστου, το 2ο Athens Open Air Film Festival τιμά τα 50 χρόνια από τον θάνατο της πιο σέξι ξανθιάς του σινεμά, προβάλλοντας τα «Επτά χρόνια φαγούρας», σε μια πανέμορφη παραλία: η προβολή σήμερα το βράδυ, στις 21.00, στην South Coast - Α' πλαζ Βούλας, Κ. Καραμανλή 4, Βούλα, τέλος στάσης Τραμ.

Στην ταινία ένας βαριεστημένος παντρεμένος (Τομ Ιγουελ) μόνος στο σπίτι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συναντά την ελκυστική καινούρια γειτόνισσά του (Μέριλιν Μονρόε), με την οποία αρχίζει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο. Σύντομα η φαντασία του καλπάζει, επηρεασμένος από την θεωρία ότι οι περισσότεροι άντρες έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις τον έβδομο χρόνο του γάμου τους. Θα καταφέρει να αντισταθεί στον πειρασμό;

Κλασική κομεντί, με την Μέριλιν Μονρόε να κλέβει την παράσταση με το φυσικό σεξ απίλ της και την κωμική περσόνα της αφελούς ξανθιάς που τόσο καλά ήξερε να παίζει.

Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ