Εκρυβαν από κινέζα Ολυμπιoνίκη ότι ο παππούς της πέθανε πέρυσι και η μάμα της έχει καρκίνο - iefimerida.gr

Εκρυβαν από κινέζα Ολυμπιoνίκη ότι ο παππούς της πέθανε πέρυσι και η μάμα της έχει καρκίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα λεπτά μετά το Ολυμπιακό χατ-τρικ που πέτυχε η 26χρονη Κινέζα δύτρια Μίνσια Γου στην συγχρονισμένη κατάδυση -επίτευγμα που την έκανε θρύλο στο αγώνισμά της, οι γονείς της την κάθισαν κάτω και τις αποκάλυψαν όλα όσα της έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που της είπαν είναι ότι οι παππούδες της, τους οποίους και υπερ-αγαπούσε, είναι νεκροί εδώ και ένα χρόνο. Το δεύτερο ότι η μητέρα της πάσχει εδώ και χρόνια από καρκίνο του στήθους.

Αφού εκείνη σταμάτησε να κλαίει, της εξήγησαν ότι ήταν απαιραίτητο να της πουν αυτά τα «αθώα» ψεματάκια, προκειμένου να μην χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της ενόψει των Ολυμπιακών. Κάτι που αποτελούσε εθνικό στόχο.

Εκρυβαν από κινέζα Ολυμπιoνίκη ότι ο παππούς της πέθανε πέρυσι και η μάμα της έχει καρκίνο | iefimerida.gr 0

Όπως χαρατηριστικά δήλωσε η μητέρα της στην Shanghai Morning Post «Έχουμε αποδεχτεί εδώ και καιρό ότι δεν μας ανήκει ολοκληρωτικά».

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η Γου ξεκίνησε την προπόνηση στα 6 της και πως έφυγε από το σπίτι στα 15 προκειμένου να μπει εσώκλειστη σε κέντρο εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ