Στον εισαγγελέα οι εμπρηστές του Βιάννου στην Κρήτη - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα οι εμπρηστές του Βιάννου στην Κρήτη

Στον εισαγγελέα οι εμπρηστές στη Βιάννο της Κρήτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εμπρησμό εκ προθέσεως κατηγορούνται ένας κτηνοτρόφος και ένας εργάτης του και οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώπιον του Εισαγγελέα. Ο 32χρονος κτηνοτρόφος και ο Πακιστανός εργάτης κατηγορούνται για την καταστρεπτική φωτιά στον Βιάννο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό κατά συναυτουργία, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή. Η δίωξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο κτηνοτρόφος και ο αλλοδαπός εργάτης ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή στις 13.00 μετά το μεσημέρι, ενώ ως τότε κρατούνται.

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν ο πατέρας και ο αδελφός του 32χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος -ομοίως και ο Πακιστανός- αρνούνταν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση. Αιτιολόγησαν την παρουσία τους στα σημεία όπου εθεάθησαν, λέγοντας ότι ο 32χρονος διατηρεί κοπάδι στην περιοχή και είχαν πάει να δουν τί γίνεται, ανησυχώντας για τα ζώα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ