Δες τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε ένα αεροπλάνο ένα πουλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Δες τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε ένα αεροπλάνο ένα πουλί [εικόνες]

Δες τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε ένα αεροπλάνο ένα πουλί [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη ζημιά προκάλεσε σε Boeing 737 της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας United Airlines ένα πουλί, το είδος του οποίου ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί, που συγκρούστηκε με το αεροσκάφος, ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ντένβερ.

Η πρόσκρουση προκάλεσε μια μεγάλη τρύπα στο ρύγχος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη το σύστημα οριζόντιας σταθεροποίησης του αεροσκάφους και οι δείκτες ταχύτητας, ωστόσο ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει με ασφάλεια, χωρίς μάλιστα να καταλάβουν κάτι οι 151 επιβάτες.

Δες τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε ένα αεροπλάνο ένα πουλί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δες τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε ένα αεροπλάνο ένα πουλί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκτιμάται πως το πουλί που συγκρούστηκε με το αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Ντάλας – Ντένβερ, ήταν πιθανώς μεγάλη χήνα ή πάπια. Ειδικοί θα εξετάσουν τα απομεινάρια του άτυχου πουλιού πάνω στο αεροπλάνο για να αποσαφηνίσουν το είδος του.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ