Οι Βρετανοί τουρίστες περιφέρουν τα έκτροπά τους ανά την υφήλιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί τουρίστες περιφέρουν τα έκτροπά τους ανά την υφήλιο [εικόνες]

Οι Βρετανοί τουρίστες μεταφέρουν τα έκτροπα παντού [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον προφανές ότι τα έκτροπα των Άγγλων δε γνωρίζουν σύνορα. Μετά την αναστάτωση που προκάλεσαν τα τελευταία χρόνια στην Αγία Νάπα, το Φαληράκι και τον Λαγανά Ζακύνθου, πλέον επέκτειναν τις... δραστηριότητές τους και στην εξωτική Μαγιόρκα.

Φωτογραφίες απο πολυσύχναστο δρόμο του θέρετρου Magaluf της Μαγιόρκα, τον νέο αγαπημένο προορισμό των νεαρών Βρετανών, κάνουν το γύρο του κόσμου επιδεικνύοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκόολ και καθιστώντας τους βρετανούς τουρίστες παραδείγματα προς αποφυγή.

Το θέρετρο αποτελεί «μαγνήτη» για 12.000 νεαρούς από όλη τη Βρετανία που γιορτάζουν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Σύμφωνα με την αστυνομία οι Βρετανοί έρχονται κάθε χρόνο και σε μικρότερη ηλικία κι ενώ κάποτε μαζεύονταν εδώ 20άρηδες πλέον έρχονται από τα 16.

Οι καταστάσεις που βλέπει κανείς γύρω του είναι εξωφρενικές: μία 17χρονη σωριάζεται στο δρόμο μεθυσμένη, περιστοιχισμένη από τους φίλους της, και παντού τριγύρω υπάρχουν αποτσίγαρα και σημάδια απο εμετό. Μία παρέα αγοριών περνούν κρατώντας στα χέρια τους κοκτέιλ που στοιχίζουν περίπου για 40 λεπτά, ενώ απο τον χορό των καταχρήσεων δε λείπουν φυσικά και τα φτηνά ναρκωτικά που χαρίζουν αίσθημα ευφορίας αντίστοιχο της κοκαΐνης.

Οι κίνδυνοι όμως είναι συγκεκριμένοι και πολλές φορές μοιραίοι. Σύμφωνα με στοιχεία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, τουλάχιστον δέκα Βρετανοί στη Μαγιόρκα καταλήγουν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο λόγω ατυχημάτων που συνδέονται με την υπερκατανάλωση αλκοόλ, ενώ ήδη φέτος τρεις Βρετανοί έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας από μπαλκόνια και σκάλες στο Magaluf.

Παράλληλα, μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν και οι βιασμοί, με το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών να συμπληρώνει ότι οι αναφορές για σεξουαλική κακοποίηση αυξήθηκαν από 115 σε 127 σε ένα χρόνο, ενώ πολλά από τα θύματα δεν καταγγέλλουν καν την επίθεση γιατί είναι τόσο μεθυσμένα που δεν μπορούν να θυμηθούν το επόμενο πρωί ούτε ποιος τους επιτέθηκε ούτε πού συνέβη ο βιασμός.

Ένα μικρό μόλις δείγμα απο τα έκτροπα των νεαρών βρετανών μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ