Ραμσάουερ: Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ - iefimerida.gr

Ραμσάουερ: Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ

Ραμσάουερ : Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Φίλιπ Ρέσλερ που προέβλεψε πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, λέγοντας ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν τρομάζει πλέον τη Γερμανία και ο υπουργός Μεταφορών Πέτερ Ραμσάουερ δεν απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της χώρας του.

«Φυσικά και η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ», δήλωσε ο Ραμσάουερ μέλος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας. «Αν και πρέπει να το πούμε, δεν είναι αυτή η λύση όλων των προβλημάτων», πρόσθεσε.

Και οι δύο υπουργοί είναι μέλη μικρών κομμάτων, εταίρων του κυβερνητικού συνασπισμού της καγκελαρίου Μέρκελ. «Αν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν είναι πλέον πρόθυμο να πληρώσει, και αυτό θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες, προσωπικά πιστεύω ότι η Γερμανία δεν πρέπει να χορηγήσει άλλα χρήματα», επισήμανε ο Ραμσάουερ και πρόσθεσε πως «τότε δεν θα μείνει άλλη λύση για την Ελλάδα από το να εγκαταλείψει το ευρώ».

Από την πλευρά του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απλώς προειδοποίησε πριν από δέκα ημέρες την Ελλάδα ότι πρέπει να διπλασιάσει τις προσπάθειές της για να τηρήσει τους όρους του σχεδίου διάσωσης στο οποίο έχει συμφωνήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ