Η Φαίη Σκορδά ευχαριστεί δημόσια τους Σαμαρά και Σαλμά - iefimerida.gr

Η Φαίη Σκορδά ευχαριστεί δημόσια τους Σαμαρά και Σαλμά

SKORDA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσω twitter έστειλε στο πρωθυπουργό, τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Μουρούτη η Φαίη Σκορδά. Αιτιά ένας αξονικός τομογράφος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης -ο οποίος χρησιμοποιείται για εξετάσεις παιδιών με καρκίνο- που φρόντισαν να επισκευαστεί άμεσα.

«Τελικά, υπάρχει ελπίδα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπράβο στους κυρίους Σαμαρά, Μουρούτη και Σαλμά για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν σε θέμα που αφορά παιδιά που η ζωή έδειξε από νωρίς το σκληρό της πρόσωπο». Αυτό είναι το απρόσμενο tweet που δέχτηκαν πριν από λίγες ώρες οι 60.000 followers της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο λόγος που οδήγησε την Φαίη Σκορδά να πάρει, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πολιτική θέση είναι η ευαισθησιά που έδειξαν οι παραπάνω πολιτικοί στο θέμα ενός αξονικού τομογράφου σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που σταμάτησε πριν από λίγες μέρες να λειτουργεί.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αξονικός χρησιμοποιούνταν για τις εξετάσεις παιδιών με καρκίνο, έκαναν την άμεση επισκευή του ακόμη πιο επιτακτική. Και η αλήθεια είναι ότι το Υπουργείο Υγείας δραστηριοποιήθηκε άμεσα και το πρόβλημα λύθηκε.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας «Μόλις έμαθε ότι φτιάχτηκε ο αξονικός τομογράφος θεώρησε ότι έπρεπε να επιβραβεύσει την προσπάθειά τους μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Πιστεύει ότι όπως κρίνονται τα κακώς κείμενα ,έτσι πρέπει να αναδεικνύονται και τα καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ