Λόχαν: Ζήτησε από το συνεργείο να γδυθεί πριν βγάλει το σουτιέν της - iefimerida.gr

Λόχαν: Ζήτησε από το συνεργείο να γδυθεί πριν βγάλει το σουτιέν της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ορισμός του παραλογισμού χρειάζεται να αλλάξει μετά την απαίτηση της Λίντσεϊ Λόχαν να γδυθεί όλο το 10μελες συνεργείο στα γυρίσματα του Canyons προκειμένου να αισθανθεί άνετα να γυρίσει την τοπλες σκηνή της.

Προφανώς και μια ηθοποιός έχει δικαιώμα να αισθανθεί ντροπή, όσο μη επαγγελματικό και αν είναι αυτό.

Απλά μοιάζει εντελώς παράλογο αυτό το άτομο να είναι η Λόχαν, η οποία δείχνει τσάμπα το στήθος της σε κάθε περαστικό παπαράτσι. Και η οποία μόλις πριν λίγους μήνες πόζαρε γυμνή για το Playboy έναντι 1 εκ. δολαρίων.

Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι στο Canyons, στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν, πληρώνεται ψίχουλα. Και για αυτό το παίζει ντίβα.

Σύμφωνα με το TMZ, η «μικρή, αθώα» Λίντσεϊ ένοιωσε τόσο άβολα που στην αρχή παρακάλεσε και μετά απαίτησε από όλα τα μέλη του συνεργείου και τον σκηνοθέτη να γδυθούν πριν το κάνει η ίδια. Εκείνοι γκρίνιαξαν, αλλά τελικά δέχτηκαν.

Ενώ ο εκπρόσωπος της ηθοποιού απλά δήλωσε «Η Λίντσεϊ και το συνεργείο έχουν αναπτύξει ένα στενό δεσμό προκειμένου να βγει η ταινία όσο καλύτερη γίνεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ