Σνουπ Ντόγκι Ντογκ: «Είμαι η μετεσάρκωνση του Μπόμπ Μάρλεϊ» - iefimerida.gr

Σνουπ Ντόγκι Ντογκ: «Είμαι η μετεσάρκωνση του Μπόμπ Μάρλεϊ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φως το αληθινό φαίνεται πως βρήκε ο 40χρονος Σνουπ Ντόγκι Ντογκ κατά την διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στην Τζαμάικα. Εκεί που, όπως λέει, μπήκε μέσα του το πνεύμα του Μπομπ Μάρλεϊ.

Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίζεται ότι «Πάντοτε ήμουν ρασταφάρι» και πως «Είμαι η μετεσάρκωνση του Μπόμπ Μάρλεϊ», αλλά η πραγματική σχέση του 40χρονου ράπερ με το κίνημα είναι η κοινή αγάπη τους για την μαριχουάνα.

Η ουσία είναι ότι ο Σνουπ άλλαξε το ονομά του σε Σνουπ Λίον, πήρε την ευχή του γιου του Μπομπ, αισθάνεται πλέον νέος άνθρωπος και σκοπεύει να αρχίσει να φτίαχνει μουσική «που μπορούν να την ακούσαν παιδιά και παππούδες».

Σνουπ Ντόγκι Ντογκ: «Είμαι η μετεσάρκωνση του Μπόμπ Μάρλεϊ» | iefimerida.gr 0

Το νέο του άλμπουμ με τίτλο Reincarnated -που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο- θα είναι όλο ρέγκε. Ενώ ταυτόχρονα θα βγει και στα βιβλιοπωλεία ένα coffee table book που θα καταγράφει την μεταμόρφωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ