Συνέλαβαν 17χρονο που έβρισε αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω twitter - iefimerida.gr

Συνέλαβαν 17χρονο που έβρισε αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω twitter

Συνέλαβαν 17χρονο που έβρισε αθλητή τον Ολυμπιακών Αγώνων μέσω twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά στα οποία άτομα που κάνουν tweets σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τιμωρούνται.

Αυτήν την φορά η Αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο Βρετανό ο οποίος σχολίασε τις επιδόσεις του αθλητή των καταδύσεων Τομ Ντέιλι, ο οποίος μερικές ημέρες πριν τον αγώνα είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αφιερώσει ένα μετάλλιο στον νεκρό πατέρα του.

Τελικά ο αθλητής δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο καθώς κατετάγη τέταρτος. Ο 17χρονος τότε σχολίασε στο twitter: «Ελπίζω να ξέρεις ότι απογοήτευσες τον πατέρα σου».

Δεν εξοργίστηκε μόνο ο αθλητής αλλά και πολλοί άλλοι followers εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο σχόλιο. Ο 17χρονος αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη αλλά η καλή του συμπεριφορά δεν κράτησε πολύ.

Σε άλλο tweet εξύβρισε χυδαία τον αθλητή και τον απείλησε να τον πνίξει στην πισίνα. Τελικά η Αστυνομία τον συνέλαβε και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για προσβλητική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ