Και ο Ραγκούσης στο μέτωπο Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου κατά Βενιζέλου για τα ΑΕΙ - iefimerida.gr

Και ο Ραγκούσης στο μέτωπο Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου κατά Βενιζέλου για τα ΑΕΙ

Ραγκούσης: «Αναθεώρηση του νόμου για τα ΑΕΙ είναι οπισθοδρόμηση στη σκοτεινή πλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για οπισθοδρόμηση της χώρας, με αφορμή την αλλαγή του νόμου για τα ΑΕΙ κάνει λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος φαίνεται να συντάσσεται με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στη «σκοτεινή πλευρά της μεταπολίτευσης» και σε «ολιγαρχίες που δρουν σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού».

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός έγραψε:

«Η αλλαγή του νόμου για τα ΑΕΙ,πριν αυτός καν εφαρμοστεί,συνιστά οπισθοδρόμηση της χώρας στη σκοτεινή πλευράς της μεταπολίτευσης..
Οπισθοδρόμηση στην αντίληψη που θελει να κυριαρχούν μικρές ολιγαρχίες σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού,αντίληψη που χρεοκόπησε την Ελλάδα».

Η στάση αυτή του κ. Ραγκούση έρχεται να προστεθεί σε αυτή της Άννας Διαμαντοπούλου και του Ανδρέα Λοβέρδου, οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους να αναθεωρηθεί ο επίμαχος νόμος.

Την ίδια στιγμή οι σχέσεις του κ. Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλου δοκιμάζονται έντονα, αφού ο πρώην υπουργός Υγείας δεν παρέστη στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος και έδωσε να διανεμηθεί επιστολή του στην οποία έπαιρνε ανοικτά θέση υπέρ της Άννας Διαμαντοπούλου ζητώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του κ. Αρβανιτόπουλου. Όμως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε και δεν επέτρεψε τη διανομή της λέγοντας πως αν «εάν θέλει να διαβάσουν την ομιλία του, ο κ. Λοβέρδος να κάνει τη διανομή ο ίδιος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ