Γιατί ο Μπαλοτέλι «κλειδαμπαρώθηκε» σε τουαλέτες αεροδρομίου - iefimerida.gr

Γιατί ο Μπαλοτέλι «κλειδαμπαρώθηκε» σε τουαλέτες αεροδρομίου

Γιατί ο Μπαλοτέλι «κλειδαμπαρώθηκε» σε τουαλέτες αεροδρομίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρόμος είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του σούπερ σταρ των γηπέδων, Μάριο Μπαλοτέλι, την ώρα που τρέχοντας προσπάθησε να φθάσει από το χώρο παραλαβής των αποσκευών του αεροδρομίου του Μάντσεστερ στις τουαλέτες, όπου και «κλειδαμπαρώθηκε» για ώρα...

Ο λόγος; Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής φοβήθηκε το πλήθος που άρχισε να μαζεύεται γύρω του ζητώντας του να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους δώσει ένα αυτόγραφο!

Το περιστατικό συνέβη μόλις ο 21χρονος ποδοσφαιριστής προσγείωθηκε στο αεροδρόμιο της βρετανικής πόλης και ενώ περίμενε στην αίθουσα αφίξεων να παραλάβει τις βαλίτσες του.

Οπως είναι φυσικό πολλοί από όσους βρίσκονταν στον ίδιο χώρο τον... εντόπισαν και την πλησίασαν προκειμένου να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και να του ζητήσουν ένα αυτόγραφο.

Το πλήθος, όμως, που άρχισε να συρρέει φαίνεται ότι τρόμαξε τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος τρέχοντας κατευθύνθηκε προς τις ανδρικές τουαλέτες του αεροδρομίου και κλειδαμπαρώθηκε σε μία από αυτές, περιμένοντας να... φύγουν οι θαυμαστές του!

Μάλιστα, προκειμένου να «σωθεί» επενέβη και το προσωπικό του αεροδρομίου το οποίο και τον μετέφερε «ασφαλή», έξω από τις τουαλέτες και μακριά από τους θαυμαστές του που του ζητούσαν... φωτογραφίες και αυτόγραφα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ