Κάνε γκριμάτσες για να περιηγηθείς στο Opera - iefimerida.gr

Κάνε γκριμάτσες για να περιηγηθείς στο Opera

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να χειριστείτε τον browser σας χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις του προσώπου σας; Η Opera το κάνει πραγματικότητα με τα Face Gestures. Συνδέστε μια webcam σε μια θύρα USB και βγείτε μπροστά της! Η πλοήγηση στο internet δεν είχε ποτέ τόση πλάκα!

Οδηγίες Χρήσης
Είναι η πρώτη φορά που θα κλείσετε το μάτι σε μια εφαρμογή και αυτή θα σας καταλάβει! Ανάλογα με το ποιο από τα δυο μάτια η Opera θα εκτελέσει μια από τις δυο λειτουργίες, Back ή Next. Για να scrollάρετε πάνω η κάτω αρκεί να ανεβάσετε/κατεβάσετε το κεφάλι σας! Για zoom in θα πρέπει να φυσήξετε προς την οθόνη. Για zoom out ρουφήξτε τα μάγουλά σας.

Και τώρα το κορυφαίο: Αν της βγάλετε γλώσσα θα ανοίξει ένα νέο Tab. Αν ταρακουνήσετε το κεφάλι σας (όπως κάνουν τα μοντέλα σε διαφημίσεις σαμπουάν) αυτό θα κλείσει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφαρμογή εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές της. Το ίδιο είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια με την ανακάλυψη των multiple tabs, των mouse gestures και του voice control. Αν κρίνω από το Opera Labs, έχουμε πολλά ακόμη να δούμε. Λίγα βήματα έχουν μείνει για να μπορούμε να την ανακηρύξουμε και επίσημα "Τον απόλυτο browser".

Πηγή: http://somethingdigital.blogspot.com/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καινοτομία web browser Opera web camera
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ