Οι Last Drive επιλέγουν 10 αξέχαστες live στιγμές τους - iefimerida.gr

Οι Last Drive επιλέγουν 10 αξέχαστες live στιγμές τους

Οι Last Drive επιλέγουν 10 αξέχαστες live στιγμές τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την αποψινή εμφάνισή τους στο Gagarin 205 οι Last Drive θυμούνται για την iefimerida δέκα συναυλίες-σταθμούς της καριέρας τους, από την πρώτη ιστορική συναυλία τους στο Ροντέο της πλατείας Βικτωρίας μέχρι σήμερα.

1. Η συναυλία των Birthday Party στο Σπόρτινγκ, το 1982, πριν ακόμα υπάρξουμε σαν L.D., που ήταν για μας όλο το rock ‘n’ roll και το punk συμπυκνωμένο σε δύο ώρες διονυσιασμού, και μας έδωσε κίνητρο για να ανέβουμε στη σκηνή.

2. Το ξεκίνημα του ταξιδιού∙ το πρώτο μας live στο Ροντέο στην Πλατεία Βικτωρίας, στις 27 Δεκεμβρίου 1983.

3. H πρώτη φορά που παίξαμε σαν κουαρτέτο με τον Γιώργο, ένα χρόνο μετά, στις 30 Δεκεμβρίου 1984 στον Πήγασο και το live με τον Mick Blood των Lime Spiders στο Κύτταρο.

4. Το ταξίδι μας στη Θεσσαλονίκη, λίγους μήνες αργότερα, μαζί με τα φιλαράκια μας∙ ήμαστε ένα μεθυσμένο μπουλούκι τριάντα ατόμων που έκαναν κατάληψη στο τρένο. Η επακόλουθη εμφάνιση στο Berlin, στην Προξένου Κορομηλά.

5. Το πρώτο live στο Αμβούργο, το Μάρτιο του 1987, μετά από περιπλάνηση σε Ανατολική και Δυτική Γερμανία.

6. Η εμφάνιση με τον Peter Zaremba στο ρόλο του τραγουδιστή, στο Ρόδον, όταν ήταν εδώ για τη μείξη του Heatwave. Η αίσθηση τού να μοιράζεσαι την ίδια σκηνή μαζί με έναν από τους ανθρώπους που θαυμάζεις απεριόριστα. Tobacco Road, Ring of Fire.

7. XTC Club, Βερολίνο, λίγες μέρες πριν πέσει το τείχος, το 1989, με American Music Club, St Vitus και Deja Voodoo. Time Has Come Today.

8. Η πρώτη νύχτα που περάσαμε μιλώντας με τον Paul B. Cutler στη συναυλία των Dream Syndicate, και όλες οι φορές που μας βοήθησε να εξερευνήσαμε τις δυνατότητες και τις ιδέες μας.

9. Η on-the-road ροκ εν ρολ κόλαση που ζήσαμε μαζί με τους Dead Moon για ένα μήνα και στη Γερμανία τον Αύγουστο του 1991. Όσα μας δίδαξαν με τη στάση τους απέναντι στη μουσική και τη ζωή.

10. Οι νύχτες που ξαναβρεθήκαμε με τον κόσμο στο Gagarin τον Μάιο του 2007, η μαγεία και η αγάπη που μοιραστήκαμε μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ