Το trailer της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Το trailer της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το trailer της πρώτης κινηματογραφικής απόπειρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Αν» κυκλοφόρησε εδώ και κάποιες ημέρες, δίνοντας μια πρώτη γεύση της ερωτικής ιστορίας που πραγματεύεται η ταινία, η οποία δοκιμάζεται, όχι από τρίτους, αλλά από την ίδια τη ζωή.

Η ταινία που αναμένεται στις αίθουσες το Νοέμβριο,είναι μία ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα και με κεντρικά θέματα τον έρωτα και τη μοναξιά που παραμένουν στην εποχή μας δύο από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου, πρόκειται για ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής, τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ