Μετά απο 23 χρόνια, ανακάλυψε ότι η «μητέρα» της την είχε απαγάγει - iefimerida.gr

Μετά απο 23 χρόνια, ανακάλυψε ότι η «μητέρα» της την είχε απαγάγει

23 χρονη ανακάλυψε ότι η «μητέρα» της την είχε απαγάγει απο τους βιολογικούς της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία σειρά απο ανέλπιστες και απίστευτες αποκαλύψεις βρέθηκε η 23χρονη Καρλίνα Ρενέ,όταν ζήτησε απο τη μητέρα της ληξιαρχική πράξη γέννησής της και τον αριθμό κοινωνικής της ασφάλισης. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, η Ανν Πέταγουέι, όχι μόνο δεν ήταν η πραγματική της μητέρα, αλλά την είχε απαγάγει απο τους βιολογικούς της γονείς όταν ήταν μωρό.

Η Πέταγουέι, η οποία αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και είχε κάνει τρεις αποβολές, απήγαγε το τριών εβδομάδων κοριτσάκι μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης στις 4 Αυγούστου 1987.

Πρόσφτα συνελήθφη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 χρόνων επειδή απήγαγε τη μικρή Καρλίνα από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987 και τη μεγάλωσε σαν δικό της παιδί. 7.

Η 50χρονη Πέταγουέι εξέφρασε την βαθιά της λύπη στους πραγματικούς γονείς και ο δικαστής Κέβιν Κάστελ ανακοινώνοντας την ποινή τόνισε πως οι γονείς του βρέφους έζησαν όλα αυτά τα χρόνια «έναν πραγματικό εφιάλτη».

Η μικρή Καρλίνα Ρενέ είχε μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο το 1987, επειδή παρουσίαζε υψηλό πυρετό. Νωρίς την επόμενη ημέρα το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι το μωρό είχε χαθεί. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, το κοριτσάκι δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι βιολογικοί γονείς, που σήμερα έχουν πάρει διαζύγιο, διηγήθηκαν στο δικαστήριο τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όταν εξαφανίστηκε η κόρη τους πριν από 23 χρόνια και τη λύπη τους όλο το διάστημα μέχρι που την ξαναβρήκαν την περασμένη χρονιά. Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις τους με το παιδί τους είναι προβληματικές, τόνισαν.

Η πραγματική μητέρα του κοριτσιού, Τζόι Γουάιτ δήλωσε: «η καρδιά μου έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια» και ο πατέρας της Καρλ Τάισον τόνισε πως θα άξιζε στην Πέταγουέι ποινή κάθειρξης 23 χρόνων, «όσα και τα χρόνια που του στέρησε την κόρη του».

Τον Ιανουάριο του 2010, η Καρλίνα που μεγάλωσε στο Κονέκτικατ με άλλο όνομα ήταν έγκυος και όταν θέλησε να απευθυνθεί σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου, η φερόμενη ως «μητέρα» της δεν ήταν σε θέση να της δώσει τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της, αλλά ούτε και τον αριθμό κοινωνικής της ασφάλισης.

Η Καρλίνα υποπτεύθηκε ότι κάτι παράξενο συνέβαινε και έτσι απευθύνθηκε στο Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα Παιδιά, όπου έκανε εξετάσεις DNA και ανακάλυψε ποιά ήταν στην πραγματικότητα και ποιοί ήταν οι αληθινοί της γονείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ