«Δεν τα έχω με την Lady Gaga», δηλώνει ο Κρητικός εστιάτορας - iefimerida.gr

«Δεν τα έχω με την Lady Gaga», δηλώνει ο Κρητικός εστιάτορας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να πάρει νομικά μέτρα απέναντι στην βρετανική εφημερίδα Daily Star που του χρέωσε σχέση με την Lady Gaga είναι ο Τζοβάνι Σφυράκης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα της Κρήτης με τον οποίο έβγαλε μια φωτό μαζί η σταρ πριν από δυο χρόνια.

«Είδα μία φορά τη Lady Gaga, όταν πριν από δύο χρόνια ήρθε στο εστιατόριό μου για φαγητό. Οπως κάνω με όλους τους διάσημους πελάτες που κατά καιρούς έρχονται στο εστιατόριό μου, έτσι έκανα και με τη Lady Gaga, βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες. Δεν έχω τηλέφωνό της, ούτε έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν επιδιώκω διασημότητα για το μαγαζί μου με τέτοια μέσα. Διαφήμιση για μένα είναι η δουλειά μου και το προϊόν που προσφέρω στους πελάτες μου». Αυτό δήλωσε στην Espresso ο Τζοβάνι Σφυράκης για το θέμα που δημιουργήθηκε ερήμην του.

Το συκγκεκριμένο δημοσίευμα της Daily Star -που βιάστηκε να αναπαράγει μερίδα του Τύπου- ανάφερε πως «Εκτός από σπίτι το οποίο θα χτίσει στην Κρήτη διαθέτοντας δέκα εκατομμύρια λίρες, η Lady Gaga βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Ελληνα Αδωνη».

Ενώ επίσης ανέφερε, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή πως «Η Gaga είναι τρελαμένη με τον Τζοβάνι» και ότι ο Τζοβάνι της μαθαίνει ελληνικά. Ενώ το κείμενο τελείωνε με την φαντασιόπληκτη συντάκτρια να αναφέρει πως «μυρίζεται γάμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ