Δωρεά 3.037 αλεξίσφαιρων γιλέκων από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αστυνομία - iefimerida.gr

Δωρεά 3.037 αλεξίσφαιρων γιλέκων από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αστυνομία

Δωρεά 3.037 αλεξίσφαιρων γιλέκων από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολύ σημαντικό «δώρο» έκανε το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Ελληνική Αστυνομία, προμηθεύοντας τους αστυνομικούς με 3.037 αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η Διοίκηση του Ιδρύματος τόνισε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο και έχει ως σκοπό να ενισχυθεί η προστασία των αστυνομικών, που καθημερινά δίνουν ένα δύσκολο αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών.

Από την πλευρά του ο αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Σώματος στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», για τη δωρεά των πολύτιμων για τους αστυνομικούς αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Η σχετική σύμβαση έχει υπογραφεί και σύντομα θα παραληφθούν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, προκειμένου να κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες του Σώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ