O Ωνάσης στο σανίδι-Γίνεται θεατρικό στο Λος Άντζελες - iefimerida.gr

O Ωνάσης στο σανίδι-Γίνεται θεατρικό στο Λος Άντζελες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο θεατρικό έργο βασισμένο στη ζωή του Έλληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο «Onassis. The play» ανεβαίνει τον Σεπτέμβριο στο θέατρο Στέλλα Άντλερ από τον Ελληνοαμερικανό ηθοποιό Αντώνη Σκορδή.

«Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Ελληνα μεγιστάνα, όπως το γεγονός ότι ήταν υπεύθυνος για τις εκτελέσεις των Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι και το ότι ήταν σκληρός και αναίσθητος ηδονιστής. Με το εν λόγω έργο φιλοδοξούν να ειπωθούν αλήθειες και να σταματήσουν τα ψέματα». Αυτό φιλοδοξεί -σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα- να πετύχει ο Αντώνης Σκορδής, ο επιτυχημένος Ελληνοαμερικάνος ηθοποιός που είχε την ιδέα να μεταφέρει την συναρπαστική ζωή του Αριστοτελή στο σανίδι.

Tο θεατρόφιλο κοινό του Λος Άντζελες (αν υπάρχει τέτοιο) θα έχει την ευκαιρία να πάρει απάντηση σε ερωτήματα όπως αν όντως ο Ωνάσης είχε το άγγιγμα του Μίδα και αν τελικά η Τζάκι ήταν η μαύρη χήρα, υπεύθυνη για την πτώση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ