Αγριο ξύλο οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο Γκύζη – Αρκετοί τραυματίες και ζημιές - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο Γκύζη – Αρκετοί τραυματίες και ζημιές

Αγριο ξύλο οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο Γκύζη – Αρκετοί τραυματίες και πολλές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βεντέτα φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αφού μετά τα προχθεσινά επεισόδια στο Νέο Κόσμο, χθες σημειώθηκε νέα πρασινοκίτρινη συμπλοκή στην πλατεία του Γκύζη αυτή τη φορά.

Όλα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα όταν οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού όχι μόνο ήρθαν στα χέρια κι ξυλοκόπησαν και ξυλοκοπήθηκαν άγρια. Μάλιστα από τη μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε και οι ξένες περιουσίες, αφού οι ανεγκέφαλοι οπαδοί έσπασαν αυτοκίνητα και ξένες περιουσίες. Ούτε και τα περιπολικά των αστυνομικών που έσπευσαν στην περιοχή δεν γλίτωσαν από τη μανία των χούλιγκαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 01:30 όταν περίπου 100 άτομα με 50 μηχανές συνεπλάκησαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής. Προκλήθηκαν ζημιές σε μαγαζιά αλλά και περιπολικά.

Οι τραυματίες, αρκετοί από τους οποίους ήταν σοβαρά, από τις συμπλοκές μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ