Στην Ελλάδα και την Κύπρο αφιέρωσε την νίκη του ο Μάρκος Παγδατής - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα και την Κύπρο αφιέρωσε την νίκη του ο Μάρκος Παγδατής

Στην Ελλάδα και την Κύπρο αφιέρωσε την νίκη του ο Μάρκος Παγδατής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση αλλά και στον λαό της Κύπρου, αφιέρωσε την νίκη του στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις, ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος αθλητής νίκησε τον Ιάπωνα, Σεόντα, και προκρίθηκε στον β' γύρο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αναμέτρηση ξεκίνησε την Κυριακή ωστόσο διεκόπη και συνεχίστηκε την Δευτέρα.

«Ενιωσα πάρα πολύ πιεσμένος, ένιωσα ότι δεν υπήρχε περιθώριο λάθους. Έπρεπε να παίξω σωστά για να κερδίσω. Έπαιξα αποφασισμένα και τα κατάφερα. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Δεν ένιωθα τον εαυτό μου στο γήπεδο, τα πόδια μου τα ένιωθα «κομμένα» στο δεύτερο σετ. Μετά, όμως, βρήκα τη λύση, κέρδισα το δεύτερο σετ και ήμουν πιο άνετος» είπε ο Μάρκος Παγδατής.

Στην συνέχεια αφιέρωσε την νίκη του «στον κόσμο της Κύπρου, αλλά και στην Ελλάδα. Με όλα όσα συμβαίνουν, ήθελα να τους δώσω μία ευχαρίστηση», ενώ για την αναμέτρησή του με τον Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ είπε: «Προς το παρόν δεν βλέπω τίποτα. Το θέμα είναι να βρω τον εαυτό μου, να χαλαρώσω, να μιλήσω με τον προπονητή μου και να έρθω ψυχολογικά έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ