Μπουκουβάλα: Η αντίπαλος μου με δάγκωσε και οι κριτές δεν... ειδαν τίποτα - iefimerida.gr

Μπουκουβάλα: Η αντίπαλος μου με δάγκωσε και οι κριτές δεν... ειδαν τίποτα

Εχασε στο τζούντο και αποκλείστηκε η Μπουκουβάλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε η ελληνίδα τζουντόκα, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, η οποία ηττήθηκε σήμερα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά. Η Μπουκουβάλα αγωνίστηκε στην κατηγορία των -57 κιλών και έχασε από την Κουβανή Κόμπας Λουπετέι και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η ίδια πάντως έχει πολλά παράπονα από τους κριτές.

«Υπεύθυνοι να κρίνουν είναι οι διαιτητές και το τεχνικό επιτελείο των αγώνων. Αυτοί πρέπει να κρίνουν αν έπρεπε (σ.σ. η Κουβανή) να πάρει ποινή ή να αποκλειστεί από τον αγώνα επειδή με δάγκωσε», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. «Εγώ νιώθω ότι αδικήθηκα, ότι με έκλεψαν. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. Θα με κρίνει ο Θεός. Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να πάρω μετάλλιο, το τι αισθάνθηκα δεν έχει πια καμία σημασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ