Επιτρέπεται... επιτέλους η φούστα στους άντρες φοιτητές της Οξφόρδης - iefimerida.gr

Επιτρέπεται... επιτέλους η φούστα στους άντρες φοιτητές της Οξφόρδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρόνιο αίτημα του φοιτητικού συλλόγου ομοφυλόφιλων και transexuals του φημισμένου Βρετανικού πανεπιστημίου έγινε πλέον πραγματικότητα. Πλέον δεν υπάρχει καμιά διάκριση στον ενδυματολογικό κώδικα μεταξύ αντρών και γυναικών. Που σημαίνει ότι όποιος άντρας το επιθυμεί μπορεί να κυκλοφορεί με φούστα.

«Είναι μια αλλαγή που θα επιτρέψει σε ένα μικρό αριθμό φοιτητών να μην υπόκεινται σε μεγαλύτερο στρες την περίοδο των εξετάσεών τους», δήλωσε η υπεύθυνη του πανεπιστημίου Τζες Πάμφρει.

Αιτιολογώντας την απόφαση να αλλάξει ο αυστηρός κώδικας του πανεπιστημίου για πρώτη φορά εδώ και μια χιλιετία.

Πλέον δεν θα υπάρχει καμία διάκριση στο τι είναι υποχρεωμένοι να φορούν οι άντρες και οι γυναίκες φοιτητές κατά την διάρκεια των μαθημάτων ή των εξετάσεων τους.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ένας άντρας μπορεί να έρθει ντυμένος με σκουρόχρωμη φούστα, λευκό πουκάμισο, μαύρο καλσόν και μια κορδέλα δεμένη φιόγκο στο λαιμό.

Και, αντίστοιχα, μια γυναίκα με σκουρόχρωμο κουστούμι και κάλτσες, μαύρα παπούτσια, άσπρο παπιγιόν και πουκάμισο.

Αλλά τα τζιν, συνεχίζονται να απαγορεύονται δια ροπάλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ