Αγριο φονικό στην Πρέβεζα - Πεθερός πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του - iefimerida.gr

Αγριο φονικό στην Πρέβεζα - Πεθερός πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του

Αγριο φονικό στην Πρέβεζα - Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του πυροβολώντας τον στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα άγριο φονικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Σαμψούντα της Πρέβεζας, με θύμα έναν 47χρονο και θύτη τον... πεθερό του. Ο τελευταίος με τά από έντονο καυγά που είχε μαζί του τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Κυριακής ο πεθερός του 47χρονου πήγε στο σπίτι της κόρης του, όπου φέρεται να είχε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση με τον γαμπρό του.

Μετά από λίγη ώρα, κατέβηκε από το διαμέρισμα, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σπίτι της κόρης του για να πυροβολήσει δύο φορές τον γαμπρό του, κατευθείαν στο στήθος.

Ο θάνατος του άτυχου 47χρονου ήταν ακαριαίος, αφού η μία από τις δύο σφαίρες κυριολεκτικά διαπέρασε το στήθος του.

Στη συνέχεια ο δράστης, παίρνοντας μαζί του την κόρη του, πήρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Αμέσως, ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του, με τους συγγενείς του και την Αστυνομία να ψάχνουν σε κάθε δυνατό σημείο για να τον βρουν.

Κάποια στιγμή κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του και να τον πείσουν να παραδοθεί, κάτι και το οποίο έκανε λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ