H Εύα Καϊλή με μπικίνι στην Μύκονο [εικόνες] - iefimerida.gr

H Εύα Καϊλή με μπικίνι στην Μύκονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πάλαι ποτέ πιο σέξι πολιτικός στην Ευρώπη, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων μαζί με την αδελφή της Μανταλένα και μια φίλη της. Η εντυπωσιακή φόρμα της προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Εύας Καϊλή με μπικίνι ήρθαν στην δημοσιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο μέσω σχετικού δημοσιεύματος της Real News.

H Εύα Καϊλή με μπικίνι στην Μύκονο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Άκρως ανανεωμένη και καλοκαιρινή η πρώην βουλευτής βρέθηκε στην Μύκονο μαζί με την αδελφή της προκειμένου να περάσει μερικές μέρες διακοπών πριν επιστρέψει στην Αθήνα ενόψει του νέου της επαγγελματικού στοιχήματος, τη θέση που θα πάρει στον τομέα των δημοσίων σχέσεων του Ομίλου DemkO.

H Εύα Καϊλή με μπικίνι στην Μύκονο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εύα Καϊλή και η παρέα της προτίμησε να αποφύγει τις γνωστές κοσμικές παραλίες του νησιού περνώντας τις μέρες της στον Άγιο Σώστη και την Φτελιά. Ενώ τα βράδια -πέρα από την κλασική βόλτα στα Ματογιάννια- διασκέδασε στο "Rock 'n' Roll" και τα "Άστρα".

H Εύα Καϊλή με μπικίνι στην Μύκονο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ