Στην Κέρκυρα για διακοπές ο διάσημος σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον [βίντεο] - iefimerida.gr

Στην Κέρκυρα για διακοπές ο διάσημος σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κέρκυρα αποφάσισε να παραθερίσει ο διάσημος σκηνοθέτης Tιμ Μπάρτον μαζί με τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό Έλενα Μπόνχαμ Κάρτερ.

Η κάμερα του corfuland.gr, τους εντόπισε κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας και σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι σκοπεύει να παραμείνει στο νησί για αρκετές εβδομάδες, μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Ο υποψήφιος για Oscar σκηνοθέτης έγινε γνωστός με τις ταινίες του που παρουσιάζουν μια πιο παράξενη, κάποτε απειλητική, σχεδόν καρτουνίστικη όψη του κόσμου, αλλά πάντοτε ενδιαφέρουσα.

Από τον Ψαλιδοχέρη (1990), ως τον Ακέφαλο Καβαλάρη (1999), το Big Fish (2003), το Sweeney Todd (2007) και το πρόσφατο Dark Shadows (2012), o «σκοτεινός σκηνοθέτης» συνεργάζεται σταθερά με τον Τζόνι Ντέπ και την σύζυγό του Έλενα Μπόνχαμ Κάρτερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ