Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ετοιμάζουν «ολυμπιακό» μωρό! - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ετοιμάζουν «ολυμπιακό» μωρό!

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ετοιμάζουν «ολυμπιακό» μωρό!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πέμπτο και τελευταίο τους παιδί έχουν βάλει πλώρη ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς θα ήθελαν η σύλληψη αυτού να γίνει στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Όπως δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην εφημερίδα Daily Star «Και οι δύο έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα του πατριωτισμού και θα ήθελαν η Βικτόρια να μείνει έγκυος αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για τη Βρετανία».

Σημειώνεται ότι τα άλλα τους παιδιά είχαν συλληφθεί στο εξωτερικό, έτσι οι δύο στάρ θέλουν το πέμπτο να είναι... made in Britain. Μάλιστα το ζευγάρι επιθυμούσε ανέκαθεν να αποκτήσει πέντε παιδιά ώστε να σχηματίσουν μια επταμελή οικογένεια, καθώς το επτά είναι το τυχερό τους νούμερο».

Αυτό άλλωστε ήταν και το νούμερο στη φανέλα που φορούσε ο Μπέκαμ ενώ αγωνιζόταν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και την Manchester United.

«Η Βικτόρια πιστεύει πολύ στους συμβολισμούς και αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε σίγουρα υπόψη της και τους πέντε κύκλους που σχηματίζουν το σύμβολο των Αγώνων», κατέληξε ο φίλος του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ