Tην αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας Ελλάδας - iefimerida.gr

Tην αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας Ελλάδας

Tην αναστολή της απεργίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αναστείλουν την απεργία, με 107 ψήφους υπέρ και 14 κατά, αποφάσισαν το Σάββατο οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία Ελλάδας .

Συνεπώς, μετά από 272 ημέρες απεργίας οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις δουλειές τους, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα απομακρυνθούν τα ΜΑΤ.

Οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας Ελλάδας είχαν την Παρασκευή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση κατά τη διάρκεια της οποίας κατέθεσαν αίτημα για απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από τους χώρους του εργοστασίου και την επαναπρόσληψη των απολυμένων.

Από την πλευρά των απεργών ανακοινώθηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής επικοινώνησε με το προεδρείο του σωματείου ο γραμματέας του κ. Βρούτση και τους ενημέρωσε ότι η ιδιοκτησία της Χαλυβουργίας δεν μπορεί να κάνει δεκτό το αίτημα 40 απολυμένων συναδέλφων τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των εργαζομένων, τους ζητήθηκε να ανοίξει το εργοστάσιο και να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ