ΣΥΡΙΖΑ: Τα πάντα στο βωμό του Μνημονίου, το δόγμα Σαμαρά - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πάντα στο βωμό του Μνημονίου, το δόγμα Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πάντα στο βωμό του Μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oτι κινείται βάσει του δόγματος «τα πάντα στο βωμό του Μνημονίου» κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνάντηση του τελευταίου με την Τρόικα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι τα τρία μνημονιακά κόμματα είναι υπόλογα απέναντι στον ελληνικό λαό για τα νέα βάρβαρα μέτρα που τώρα σχεδιάζουν και προεκλογικά απέκρυπταν, βαφτίζοντάς τα «επαναδιαπραγμάτευση» και «ισοδύναμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η συμφωνία της «συγκυβέρνησης του μνημονίου» για μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς, κατάργηση των επιδομάτων, διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας και συνολικά των δημόσιων αγαθών, οδηγεί στην ολοκληρωτική οικονομική και κοινωνική εξόντωση. Αυτή η πολιτική δεν έχει ως στόχο τη μείωση του δημόσιου χρέους, αλλά την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ