Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα έχουν όλα τα βιβλία, υπόσχεται το υπουργείο - iefimerida.gr

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα έχουν όλα τα βιβλία, υπόσχεται το υπουργείο

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα έχουν βιβλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως τις 5 Σεπτεμβρίου θα έχουν φθάσει τα βιβλία στα σχολεία προκειμένου να τα προμηθευτούν εγκαίρως οι μαθητές. Ήδη μέχρι σήμερα έχουν τυπωθεί τα βιβλία για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, του λυκείου και των επαγγελματικών σχολών.

Μάλιστα τα μισά έχουν ήδη διανεμηθεί στα σχολεία και η αποστολή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου. Στα δημοτικά σχολεία τώρα έχει διανεμηθεί το ένα τρίτο και η αποστολή τους θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη μονάδα αποθήκευσης, διαλογής και αποστολής των σχολικών εγχειριδίων στα Οινόφυτα και ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες τα στελέχη και τους εργαζόμενους να βάλουν όλες τους τις δυνάμεις και να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε τα βιβλία να διανεμηθούν στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ