ΓΣΕΕ: Τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες οι εκπρόσωποι της Τρόικα - iefimerida.gr

ΓΣΕΕ: Τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες οι εκπρόσωποι της Τρόικα

Παναγόπουλος: Τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες οι εκπρόσωποι της Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση των εκπροσώπων της Τρόικα με τη ΓΣΕΕ, με τον πρόεδρό της Γιάννη Παναγόπουλο, να απευθύνεται σε έντονο τόνο στους Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματία Μορςλέγοντάς τους ότι έχουν αποτύχει παταγωδών και έχουν πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις τους.

«Συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: ότι διαφωνούμε σε όλα», είπε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μετά τη συνάντηση. «Το πρόγραμμά τους μας έχει καταστρέψει, σπρώχνοντας στην ύφεση την ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με πρώτο αυτό της διόγκωσης της ανεργίας», συνέχισε κατηγορώντας τους τεχνοκράτες της Τρόικα ότι ήρθαν ως «γιατροί για να μας δώσουν το φάρμακο» αλλά αποδείχτηκε ότι «ήταν τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες που έδιναν ματζούνι».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και έπρεπε να αξιολογηθούν είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ