Το δικό της ριάλιτι ετοιμάζει η Μαρία Μενούνος - iefimerida.gr

Το δικό της ριάλιτι ετοιμάζει η Μαρία Μενούνος

Το δικό της ριάλιτι ετοιμάζει η Μαρία Μενούνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη να μοιραστεί την καθημερινότητά της με το τηλεοπτικό κοινό είναι η Μαρία Μενούνος, την οποία θα δούμε από το ερχόμενο φθινόπωρο στο ριάλιτι με τίτλο «Oxygen».

Σύμφωνα με το US Magazine, το σόου με τη ζωή της ελληνικής καταγωγής παρουσιάστριας θα έχει 10 επεισόδια και θα περιλαμβάνει σκηνές από το Dancing with the Stars στο οποίο συμμετείχε, την εμφάνισή της στο WWE wrestling αλλά και από την εκπομπή που παρουσιάζει.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, η εικόνα της Μαρίας όπως θα προβάλλεται μέσα από την εκπομπή θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχει συνηθίσει το αμερικανικό κοινό, καθώς η προσωπική της ζωή δεν θυμίζει σε τίποτα Χόλιγουντ. Συγκατοικεί με το σύντροφό της, κυκλοφορεί αμακιγιάριστη και απλά ντυμένη, ενώ θα δούμε και τους αυστηρούς γονείς της που θέλουν να παντρευτεί και να κάνει παιδιά η κόρη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ